torstai 26. syyskuuta 2013

Kärsivällisyys koetuksella

Tosiaan, maaliskuussa havahduin siihen seikkaan, että toisen kylpyhuoneen (siis master bathroomsaumoihin oli tullut hometta. Koska asia nyt ei sinänsä vaadi suuren suurta remonttia (toivottavasti!), ajattelin sen saumojen uusimisen hoituvan pois alta kevään kuluessa. No kevät meni, tuli kesä ja tuli vielä syksykin. Okei, keväällä oli tällä alueella tulva, jonka vuoksi osaan alakerran asunnoista tuli vesivanhinkoja. Niiden korjaaminen tietysti oli ensisijalla. Mutta ihan muutamia pieniä juttuja tässä on tullut matkan varrella esiin, joiden vuoksi välillä on hieman pinnaa kiristänyt.

Ensinnäkin "muutamaan" otteeseen olen turhaan odotellut Handymania uusimaan saumat. Käytännössä siis tyhjentänyt kylpyhuonetta, käyttänyt toisen kylppärin suihkua ja kökkinyt ja odotellut kotona - turhaan. Enkä ole edes aina saanut ilmoitusta/ viestiä, että hei, käynti ei tänään tulekaan onnistumaan. Olenko vain tottunut suomalaisten täsmällisyyteen vai miten...?
Ja toinen juttu. Ihan kiva joo, että hommat saadaan valmiiksi, mutta jos aikataulut pissii, niin onko takapihan salaojituksia uusittava vielä klo 11 illalla makkarin ikkunan alla, kysyy hän.

Loppukesästä sain lupaavan soiton, jossa Handyman ilmoitti tulevansa seuraavana perjantaina klo 11 maissa. Loistavaa! Tosin Handyman kyseli, että mitäs siellä teillä piti tehdä. No minä ehkä noin kymmenenteen kertaan sepostan, että ne kylpyhuoneen SILIKONISAUMAT PITÄÄ UUSIA. Ja taas laitan kylpyhuoneen siihen kuntoon, että Handyman pystyy siellä työskentelemään. Hieman ennen puoltapäivää sain soiton Handymanilta, että jossain oli tullut "emergency situation" ja hänen pitää kiiruhtaa sinne. Ei ole todellista. No eihän hätätapauksille mitään voi. Sen jälkeen en sitten olekaan taas toviin Handymanista mitään kuullut...

Toisinaan koko operaatio vaikuttaa ihan farssilta. Ei oikein tiedä, että pitäisikö tässä olla huvittunut vai hiiltynyt. Välillisenä kärsijänä koko jutussa on tuo meidän talonmies, jota toisinaan lähestyn asian tiimoilta joko tekstiviestitse tai sähköpostitse.
 
(Tähän voi kuvitella sellaista pimpelipom-musiikkia)
Jatkuu...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti