perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ei mitään jännittävää

Niin, siis ihan tavallinen viikko takana. Ei mitään jännittävää. M ollut työmatkalla tämän viikon, joten ollaan oltu Koiruuden kanssa kaksistaan. Aurinkoisina (mutta kylminä, hrr) päivinä koiran kanssa ulkoilua ja muuten salilla hikoilua. Siinä kaikki.


Tänä aamuna valmistauduin aamulenkille pukemalla lämpimästi vaatetta päälle ja mitämitä,
koira kävi äkkiä lähiojassa tarpeillaan, käänsi kuononsa kotia kohti
ja lähti painelemaan takaisin sisälle. Sillä oli kiire lekottelemaan aurinkoon...



No on tässä muutamia muitakin juttuja tullut tehtyä. Sähköpostitse asioiden selvittelyä Suomen suuntaan, joka toisinaan haastavaa aikaeron vuoksi, mutta voiton puolella ollaan. Ja sähköpostitse asioiden selvittelyä tuohon parin oven päähän "talonmiehelle".

Huomasin nimittäin, että meidän makuuhuoneen kylppärissä on saumoissa hometta, vaikka ollaan huolehdittu riittävästä ilmanvaihdosta (ja siivouksesta...). Ei hittolainen. Tarkempi tarkastelu osoitti, että home itseasiassa taitaakin olla silikonisauman alla. Laitoin asiasta sähköpostia "talonmiehelle", joka hoitelee tämän talokompleksin asioita. Talkkari kehoitti hakemaan rautakaupasta puhdistusainetta ja testaamaan vielä sillä. Ja jos ei auta, niin sitten pyytää "handymanin" paikalle. No minäpä sitten kävin rautakaupassa ja kyselin homeen poistosta kaupan kiltiltä sedältä, joka osasikin neuvoa enemmän kuin hyvin. Kertoi epäilevänsä, että kylppärissämme on vedetty kylmästi vanhan silikonisauman päälle uusi ja siksi home on ilmestynyt sauman alle. Kuulema aika yleistä. (Jippii) Neuvoi tiukasti vaan vaatimaan, että kaikki vanhat saumat otetaan pois ja uudet tilalle. Testailin nyt kuitenkin tätä puhdistusainetta, josta pulitin yli 10$. Ja tuloksetta. Home on ja pysyy. Ja ei kun uutta sähköpostia talkkarille. Vastausta odotellessa.


Pidetään naapureita silmällä...




5 kommenttia:

  1. Anonyymi3/23/2013

    Toi sun bodyguard on kertakaikkisen söde :)
    Hei! Nythän mä hokasin, sehän on sohvalla! Mitämitä? Onko alkanut ote lipsuun...
    t. Lammasmäentien Cesar Millan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dear Lammasmäentien Cesar Millan,
      Ei, ote ei ole alkanut lipsumaan. Mitenkäs itselläsi HRH:n kanssa?

      Poista
    2. Anonyymi3/27/2013

      No tän Cesarin sessut saa olla missä vaan ja milloin vaan :) Yks yö suorastaan säikähdin, että onks HRH:lle tapahtunut jotain, kun ei ollutkaan seläntakana pötköttämässä ja tuuppimassa pikkupikku tassuillansa :D

      Poista
  2. Anonyymi3/24/2013

    Tyypillistä mäyräkoiran käyttäytymistä, ainakin vanhemmilla. Koin saman tänä aamuna, kun pukeuduin ulkoilua varten ja ajattelin tehdä pienoisen aamulenki "poikien" kanssa. Mutta kun vanhin sai tarpeensa tehtyä, nokka kotia kohti! Minäkin ihmettelin, että koiruus on sohvalla! T.M&R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiruus oli sohvalla isännän ja emännän kanssa. Se on kuulema pennusta saakka saanut olla "takkahuoneen sohvalla" isännän vatsan päällä päiväunilla. Mutta vain ja ainostaan silloin.

      Poista