maanantai 11. marraskuuta 2013

Moving checklist

Edellisessä tarinoinnissa jo kerroinkin, että elämä tässä osoitteessa ei tule jatkumaan. Kulunut syksy toi tullessaan sellaisen muutoksen, että nämä jälleen pistää kodin kasaan, nappaa Mäyräkoiran kainaloon ja muuttaa. Ihan vielä ei suuntana ole Suomi, vaan muuttokuorma kulkee Teksasiin, Dallasin metropolialueelle.

Ihan ylllärinä ei tämä homma itselle tullut ja tässä ollaan jo hetken aikaa taas eletty eräänlaista välitilaa. Ajatukset ovat pikkuhiljaa alkaneet siirtyä Teksasin suuntaan, kun asioita on pitänyt hoitaa sekä täällä että siellä suunnalla. Tai no, itse olen osan asioista toimittanut etänä M:n avulla. Kuten uuden kodin etsintä, jonka M oikeastaan hoiti kokonaan. Se olikin hieman haasteellista, kun itse satuin kodin metsästys hetkellä olemaan Suomessa. (Suomen aikaa kymmenen jälkeen illalla vielä täyteltiin hakemuksia ja skannailtiin niitä puolin ja toisin.) Mutta täysin luottaen M:n fiiliksiin koti-kandidaateista, löytyi uusi osoite, minne muuttaa. Mutta joo, hei vaan välitila, tässä sitä taas ollaan! Nyt tosin onneksi hieman lievempänä kuin viimeksi. Silti päässä on pyörineet tutut ajatukset, kuten mitään ei tänne enää kannata hankkia ja miten tätä tavaraa on taas kertynyt näin.

Sähkö check, jäte+vesi check, kaasu melkein check...
 

Ja kun puhetta oli tavaroiden/asioiden hankkimisesta, niin vielä viime hetkillä tuli tehtyä yksi hankinta. Vaikka tuskin Teksasissa villakangastakille harvemmin on käyttöä, piti sellainen kuitenkin vielä hankkia, kun sopiva osui kohdalle. Puolustuksena mainittakoon, että Suomesta en siihen hintaan vastaavaa villakangatakkia tulisi saamaan ja vanha alkoi jo olemaan aika kauhtana (sekä kokoa liian iso, wuhuu!), joten nyt piti toimia. Ja sitäpaitsi täällä satoi tänään lunta, joten oli kylmä. Nih.


 
Sen lisäksi, että tässä on kaikenlaista muuttoon liittyvää puuhaa ihan kivasti, oli joku päättänyt ilahduttaa päivääni vetäisemällä ihanat skraidut auton takapuskuriin ostoskeskuksen parkkipaikalla. Ja samalla rikkonut toisen takavalon. Ja tietysti poistunut paikalta jättämättä yhteystietoja. I-ha-naa. Piti nyt sitten tähän hötäkkään vielä viedä toinen auto korjaamolle. Muutamana arkipäivänä olen saanut toimittaa myös autonkuljettajan virkaa, sillä oli pakko viedä M:n töihin, että saan päiväksi auton käyttöön.

Niin tosiaan, itse muutto tapahtuu jo ensi viikon lopulla, joten viimeisiä viikkoja viedään.

p.s. Saimme uusia naapureita jokunen viikko sitten ja sanotaanko vaikka näin, että heitä ei tule ikävä...

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/17/2013

    Kokeilit sittenkin takkia! M&R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) Ja istui kuin hansikas ja oli hyvässä alennuksessa, joten mukaanhan se lähti. Onneksi niitä vielä oli jäljellä.

      Poista