tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mikä mättää?

Se, että vaikka joku juttu toimii (tai toimi) Illinois:ssa ei takaa sitä, että se toimii myös Teksasissa. Kyseessä kun on eri osavaltio.

Se, että puhelimitse asiointi on välillä varsin turhauttavaa. Kun olet viimein saanut kahlattua läpi automaatista tulleet vaihtoehdot (sekä toistanut yes tai no monella eri tyylillä, kun automaatti ei tunnista artikulointiasi) ja tavoitat oikean, ihmis-asiakaspalvelijan, on puhelinlinja niin huono, että yhteys katkeaa. Ooolalaa, pikkuisen koettelee kärsivällisyyttä ja hermoja siinä vaiheessa.


Se, että sekit on edelleen ihan arkipäivää ja niitä todellakin lähetellään ja niitä tulee postissa. Ja sitten ne postissa tulleet sekit mennään tallettamaan pankkiin. (Okei, sen talletus-homman voi toki hoitaa drive in-kaistalla, mutta itse kannatan perinteistä pankin sisällä asiointia.)

Se, että ehkä noin kerran viikossa joko nettiyhteys tai tv:n kaapeliboxi ryttyilee. Yleensä se on nettiyhteys. Kaapeliyhtiön asiakaspalveluun soittamiseen on hyvä varata aikaa noin tunti. Ei ole mikään mä_ihan_äkkiä_soitan_sinne juttu.

Se, että Ukrainassa edelleen on kriisi ja täällä media on uutisoinnissaan ohittanut sen lähes kokonaan. Sen sijaan tiedän lähes kaiken pikajuoksija Oscar Pistoriuksen käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä. Sitä on nyt jauhettu aamutv:ssä jonkun aikaa. (Ja toinen aamun aiheista on ollut sen kadonneen lentokoneen etsintä.)


Se, että puhelinliittymän pitäisi käyttää vähintään 3G-verkkoa, mutta todellisuudessa asia ei ihan näin aina ole.

Se, että Teksasin ainut "kansainvälinen" virkaeläinlääkäri sijaitsee Austinissa. Ja se, että Suomen tullille kelpaa ainoastaan hänen leimansa koiran papereissa. Tai näin olen ymmärtänyt. Eviran sivuston ohjeet ovat jotenkin hämmentävät. (Okei, asia ei ihan vielä ole ajankohtainen ja okei, sinänsä olemme onnekkaita, että tästä ajaa Austiniin vain kolmisen tuntia.)

 
Se, että olen viimeksi käynyt parturissa viime syyskuussa. En ole jaksanut alkaa etsimään uutta, hyvää, parturia totaalisen katastrofin pelossa, joten olen antanut hiusten olla. Ja sen kyllä huomaa! (Onneksi ne saa jo sellaiselle lenkkiponnarille.)

Se, että keitin teevettä noin puoli tuntia sitten ja unohdin sen samperin veden. Ja sen teen juonnin.


P.s. Kuvituksena toimii yhtenä aurinkoisena aamuna otetut kuvat keventämässä tätä marmatusta.

P.p.s. Kaikesta marmatuksesta huolimatta, jee läpökäskelit on täällä!

2 kommenttia:

  1. Vielako ne siita lentokoneesta paasaa??? Kyl nyt jo sais loppua! Daily show repi CNN ja FOXin suorastaan palasiksi tasta aiheesta. Ja syysta, mun mielesta. Niin yli se on mennyt. Imeisesti sama ton Pistoriuksen oikeudenkaynnin kanssa. Noh, en ole seurannut enka seuraa. Ja hei, toi teeveden keittaminen ja sitten unohtaminen (tai jopa sen teen tekeminen ja sitten unohtaa etta se teepussi on siina vedessa jopa hautumassa ja huomaa asian parin tunnin paasta) ei todellakaan ole mitaan uutta taalla huushollissa. HEH! Pistetaan ian piikkiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tällä hetkellä eniten uutisaikaa saava juttu taitaa olla se laivan uppoaminen, mutta siitä huolimatta, aika yksitoikkoisia noi uutiset välillä tuppaa olemaan.
      Hehee, aamuisin on kyllä monesti riskinä just toi, että unohtaa sen teen "likoamaan", jolloin pöydällä odottelee mukillinen niin vahvaa teetä ettei sitä voi juoda. :D

      Poista