torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä

Tänään siis vietettiin Suomen Itsenäisyyspäivää. Täällä meillä päivä ei juurikaan poikennut tavallisesta päivästä, paitsi että aamulla oli hieno auringonnousu.



Päivä meni niinkin arkisesti kuin pyykkiä pesten. Siis ihan kauhea määrä oli vaatepyykkiä. Jestas. Aamulla oli ihan hankaluuksia, että mistä sitä oikein aloittaisi. Päätin aloittaa ällöttävän hikisistä urheilukamppeista ja jatkaa siitä sitten muuhun pyykkiin. M usein haluaa pestä paperiset nenäliinansa (vaikka mä olen koittanut sanoa ettei ne kultaseni kestä vesipesua), mutta tänään taisi allekirjoittanut jättää paperinenäliinan hupparinsa taskuun. Voi ärsytys!


Yle Areenan ansioista linnanjuhlia oli mahdollista seurata myös täällä, joten pyykinpesukin meni kuin siinä sivussa. Tosin en osaa sanoa, että mikä siinä on että niitä linnanjuhlia pitää joka vuosi katsoa. Tänä vuonna tosin juhlien katsomisen kautta sai ehkä pienen fiiliksen Itsenäisyyspäivästä. Lisää fiilistä on varmasti tiedossa perjantaina olevissa suomalaisten pikkujouluissa. Ehkä suomalaisuus osittain korostuu ulkomailla ollessa tai sitä ainakin tulee enemmän miettineeksi.



maisemia Ylläkseltä




Lapsuudenkodin takapihalta


Lopuksi vielä, että eilen laatikossa oli taas postia Suomesta. Olipa mukavaa! Äiti oli laittanut vähän pieniä huopaisia joulujuttuja.


Ajatukset alkaakin jo pikkuhiljaa siirtymään Suomeen, sillä puolentoista viikon päästä lähdetään sinne joululoman viettoon. Mutta nyt vielä ollaan täällä ja huomenna pikkujoulujen kautta viikonlopun viettoon!

1 kommentti:

  1. Anonyymi12/08/2012

    Hieno auringonnousu, kaipauksella muistelen aurinkoisia päiviä siellä. Tosin meillä on ihanan lumista, ei aivan Ylläksen veroista. Ihania huopajuttuja!T.M&R

    VastaaPoista