maanantai 17. joulukuuta 2012

Ilmassa on lähdöntunnelmaa

Sen lisäksi, että tällä viikolla on kimpoiltu paikasta toiseen hoitamassa niitä ja näitä asioita, oli postilaatikossa taas odottamassa joulupostia! Perhe D oli laittanut tonttumagneetin, joka pääsi koristamaan jääkaapin ovea. (Tai oikeastaan sivua, kun ovi on rosteria, joten siihen ei magneetti ota kiinni.) Perhe D ei siis itse ole kyseistä taideteosta askarrellut, vaan se on Perhe D:n äidin kautta hankittu. Mä tykkään ideasta, kun siinä on kierrätetty käytetty tuikku. Niitä tulee varsinkin näin joulun aikaan ihan hitsisti...


 Ilmeisesti postissa oltiin oltu tarkkoja ja pyydetty lähettäjää täyttämään tullauslappunen, sillä sellainen oli liimattuna kuoreen. Sinänsä hassua, koska ei äiskän lähettämissä pikkupaketeissa ole ollut mitään tullauslappuja. Tai sitten ne ei tiedä siellä keskisuomalaisessa pikku-postissa, että sellainen pitää olla. Tiedän vain, että täältä kun lähettelee jotain muuta kuin kirjepostia, niin sellainen pitää täytellä. Ja tarkkaan.


 
 
 
Meinasin ensin, että en mainitse mitään Connecticutin viime perjantain tapahtumista, mutta mainitsen nyt kuitenkin. Sanon vain sen verran, että kaikkea uutisointia en edes halua katsoa/ lukea (ja sitähän media nyt työntää joka välissä), ihan tarpeeksi surullinen tapahtuma muutoinkin. Se siitä.
 
Viikonloppu Illinoississa sen sijaan meni pyykkiä pesten. Sunnuntai-iltana saatiin laukut jollain tapaa pakattua. Täällä ei toistaiseksi tietoakaan lumesta. Lauantainakin vain satoi ja satoi ja satoi... 
 
 


Mun säälittävät pikku jouluvalot ja vesisade
 

 
 
 Sunnuntaina vietiin myös Koiruus joululomalle. Siinä vaiheessa, kun alettiin Hänen tavaroitaan ja kuljetuskoppaa pakkaamaan tuli Koiruudellekin fiilis, että nyt ollaan jonnekin menossa. Viikonloppuna siistittiin vähän turkkia, että kehtaa viedä hoitoon. Harmillista kun en ottanut yhtään kuvaa joulukuntoon siistitystä mäykystä. Nyt on jokseenkin outoa, kun pieni karvapallo ei olekaan täällä kipsuttelemassa. Tai kun kukaan ei kuorsannut viime yönä, ei edes M. Hehee.
 
Neljän tunnin päästä tulee taksi hakemaan lentokentälle. Sitä ennen pitää vielä pistää loput kamat kasaan, laittaa koti lähtökuntoon ja syödä vähän lounasta. Mä luulen, että tarinoinnissa tulee taas olemaan parin viikon tauko, mutta vuodenvaihteen jälkeen jutut jälleen jatkuu. Meillä puoli vuotta Usassa oloa takana ja ihmettelen mihin tää aika on mennyt...?
 
Hyvää joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2013!

 


1 kommentti: