torstai 13. kesäkuuta 2013

Valivalivali part 2

Aluksi muuten haluan kertoa, että omat mokailuni e-laskujen suhteen sai onneksi korjattua. Toinen yhtiö, jolle maksoin ihanmitäsattui summan ihanmilläsattui viitenumerolla, vastasikin hätäpyyntööni nopeasti ja asia saatiin selvitettyä. Tämä toinen yhtiö, jolle maksoin siis loppulaskun tuplana, sen sijaan antoi odotuttaa itseään. Sitten alkoi tapahtumaan, kun otin uudelleen yhteyttä kuukauden kuluttua ja tiedustelin kuinka pitkä heidän 2-3 arkipäivää on (joka siis ensimmäisessä viestissä mainittiin vastausajaksi).

En tiedä onko kyse vain tavasta/ kulttuurista, miten asioita hoidetaan, mutta nyt on kulunut kolme kuukautta siitä, kun ilmoitin talonmiehelle meidän toisen kylpyhuoneen pikku homeongelmasta. Minusta se on aika pitkä aika. Okei, ymmärrään, että keväällä olleen tulvan vuoksi osa asunnoista kaipasi kiireemmin korjausta kuin meidän kylppäri, mutta nyt pariin viikkoon handymania kumppaneineen ei ole näkynyt ollenkaan. Laitoin talkkarille maanantaiaamuna sähköpostia, että muuten ensi viikosta lähtien ei olla melkein kuukauteen kotona, että silloin ei korjaushommelit onnistu. Sain vastauksen saman päivän aikana, että TÄNÄÄN (siis edelleenkin samaisena päivänä) handyman tulee tsekkamaan jotain viereiseen asuntoon "around 5 pm" ja hän pyytää, että katsoo samalla sen kylpyhuoneen. Okei, no ihan kiva, että tuli näin lyhyellä varoitusajalla...

Ensinnäkin olen oppinut sen, että tässä tapauksessa annetut aikamääreet eivät yleensä pidä paikkansa, kuten ei nytkään. "Around 5 pm" tulikin olemaan around 6 pm, eli silloin handyman paineli naapuriin. Around 7 pm alkoi etupihalla jonkun auton varashälyttimet huutamaan ja menin katsomaan, että oliko kyseessä oma vai naapurin auto. Kyseessä olikin handymanin auto, jonne hän itse oli murtautunut. Mielenkiintoista. Around 8 pm totesin, että handyman oli autoineen häipynyt ja meidän asunnon hommat edelleen tekemättä. Tosin en enää siihen aikaan illasta ketään haluaisikaan tänne hääräämään.

Onko se vain minä, vai tuntuuko jostain muustakin, että homma hieman mättäisi...? Laitoin tiistaina talonmiehelle jälleen kerran sähköpostia, että tässä on nyt neljä arkipäivää jäljellä ennen kuin me häippästään reissuillemme melkein kuukaudeksi. Että vinkvink. (Okei, tullaan me siinä välissä muutamaksi päiväksi kotiin vaihtamaan ja pesemään kamppeita + viettämään 4th July, mutta en mä siihen hötäkkään halua vielä lisäksi jotain kylpyhuonekorjailuja.) Ja lopuksi kaino pyyntö, että seuraavan kerran haluan sitten tietooni eksaktin päivän ja ajan, ettei tarvitsisi käyttää aikaa turhaan odotteluun. Kiitoooos.

Voisikohan meillekin samalla vaihtaa tuollaisen vaaleanpunaisen kylpyammeen....


1 kommentti:

  1. Äh, ärsyttävää toimintaa! Taloyhtiössä Georgiassa meillä on ollut onneksi onnea ja toiminta on ollut ripeää, mutta yritysten kanssa olenkin saanut tapella... Best Business Bureaulle olen pariin kertaan päätynyt valittamaan, kun hommat ei muuten skulaa, ja se on auttanut.

    Heitin sulle haasteen.

    VastaaPoista