keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Naulakkoratkaisu

Vietettiin yksi lauantaipäivä taannoin M:n kanssa jonkinlaista naulakkoratkaisua etsien. Onhan meillä tuolla tulitikkuaskin kokoisessa eteisessä eräänlainen "naulakko" (kapea hylly syvennyksessä), mutta se on jokseenkin epäkäytännöllinen ja jos eteisessä aikoo pukea ulkotakkia päälle, niin sinne pitää jakaa vuoronumeroita. Ei sinne mahdu kuin yksi kerrallaan palttoota päälle pistämään. Tähän mennessä naulakko-ongelmahan oli ratkaistu sillä, että kaiteella roikutettiin takkeja. Like this...


Käytiin aina monesta eri liikkeestä etsimässä sopivaa, riittävän vähän tilaa vievää ja yksinkertaista, naulakkoa (muutamalle takille), mutta tuloksetta. Crate & Barrel tarjosi yhtä juuri nämä kriteerit täyttävää naulakkoa, mutta se oli punainen. Lopulta päässäni kehittyi ajatus ihan toisenlaisesta ratkaisusta, kun Ikeassa (taas tuli käytyä!) pyörittelin yhtä koukkua kädessäni.

Päädyttiin siis ratkaisuun, jossa oven "yli" (vai miten se pitäisi ilmaista?) laitettiin yksittäisiä naulakoita. Meillä on YKSI tällainen säilytystilakaappi (hyllyillä, jee!), jossa on siis ihan kunnon ovi, ja tämän säilytystilan oven päätin hyödyntää.


Ihan hitusen ärsyttää, kun koukut näkyy toisella puolen, mutta toisaalta eipähän ole takit roikkumassa tuossa kaiteella. Ja mä olen niin pätkä, että oikeastaan ne ei edes osu mun näkökenttään. Ja hei, jälleen yksi probleema ratkaistuna!

 
 
Samaisella naulakon etsintäreissulla mukaan tarttui Crate & Barrelsilta ihanan käytännöllinen (ja kaunis) teesihti. Aiemmin olin jo yhden löytänyt, mutta se ketku päästää liian hienon irtoteen läpi ja sitten sitä lilluu siellä teemukissa. Ja Ikeasta päätin investoida uuden raastimen keittiöön. Olipa kiva saada kunnollista parmesaaniraastetta pastan sekaan. Mutta edelleen ihmettelen, mitä sille edelliselle raastinraudalle tapahtui? Annoinko mä sen jollekin? Ja ajattelinko, etten tule täällä mitään raastelemaan? Monia kysymyksiä ilmassa...
 



 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti