sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Easy Sunday

Kuluneella viikolla kaikkien tapaamisten yhteinen päivittelyn aihe on ollut tiistain lumimyräkkä. Tänne saatiin noin 25cm lunta. Ilokseni sain jättää lumityöt väliin, sillä huoltoyhtiö hoitaa ne. Vaikka tosin huoltoyhtiön käyntiä saatiinkiin odotella pitkälle keskiviikkoon... Koulut oli tiistaina (ja osa myös keskiviikkona) kiinni ja munkin iltapäiväinen menoni peruutettiin, koska "emme halua asiakkaiden ja työntekijöiden lähtevän ajelemaan moiseen keliin". Okei, sopi mulle. Sain siis oleilla kotona koko päivän. Iltapäivällä lähdin säätä uhmaten koiran kanssa ulos, joka tosin osoittautui koiruuden osalta turhan haastavaksi. Lunta kun oli melkein töppöjalan korkeuden verran, joten eteneminen hangessa loikkimalla oli jopa koiralle liikaa. Tai siis, en mä loikkinut, mutta koira.

 
 
 
Rapsuta!
(jollakin on taas jalassa perussettiä; villasukat + huopatöppöset)



Enäähän meillä ei moista määrää lunta ole. Siitä on pitänyt huolen lämpimät aurinkoiset päivät sekä tämän päiväinen vesisade. Mutta kevät tulloo!
 
Tänään sain vihdoin hoidettua joulukuisesta matkalaukun myöhästymisestä johtuneet kustannukset eteenpäin. Laitoin asiasta feedbackia jo joskus tammikuussa, mutta kun vastausta ei alkanut kuulumaan, otin uudelleen yhteyttä. Tällä kertaa natsasi ja jo parin päivän päästä sain SAS:n asiakaspalvelusta Thaimaasta (jepjep) sähköpostia. Tänään siis laitoin skannatut (suomenkieliset) ostokuitit menemään ja jään mielenkiinnolla odottelemaan vastausta. Tai lähinnä sitä, mitä lentoyhtiö aikoo korvata.
 
Lisäys 3/11/13:
Tänään aamulla sähköpostissa odotti postia SAS:lta, missä tiedusteltiin tanskaksi mitä mieltä olen heidän asiakaspalvelustaan. Onneksi vielä jonkin asteinen taito ymmärtää ruotsia on tallessa, joten sen avulla pystyin päättelemään, mistä on kysymys ja mihin liitteenä ollut linkki johdattaa. Sinänsä mielenkiintoinen seikka, kun asiointikielenä ko. lentoyhtiön kanssa on ollut englanti.
 

Perjantaisen (kansainvälisen) naistenpäivän kunniaksi M töistä tullessaan toi mulle tulppaaneja. Edellisellä viikolla ostin poikkeuksellisesti ruusuja, joista en yleensä välitä, mutta nämä pienet valkoiset ruusut oli jotenkin kauniita.


 
Floridan reissulta mukaan tarttui uudet aurinkolasit, joten ehkä laitan ne näin sateisena päivänä päähäni ja toivon, että aurinko taas pian näyttäytyy.
 

 
Rennon sunnuntain kruunasi iltapäivän kahvihetki suomalaisten naapureiden kanssa keskustan suklaakahvilassa (joka oikeastaan on ainut oikea kahvila keskustan alueella). Amerikkalaiseen tapaan otin loput suklaamousse kakustani mukaan, sillä oli sen verran, sanoisinko suklaista, ettei kyennyt kokonaan syömään. Kenties iltateen kanssa loput... Loppuillan telkkarista pauhaakin Chicago Blackhawksien peli.




p.s. Varmasti huomasitte, että joku löysi koneelleen kivan kuvankäsittely sovelluksen, jota on nyt testaillut.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti