perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kevät tulee

Tai toivon niin, ainakin kaikesta tästä toitotuksesta päätellen. Viime viikonloppu oli sateinen ja melkeinpä kaikki lumet suli pois. Mitä nyt sellaisia kökkösiä on vielä siellä täällä. Alkuviikosta tehtiin naapurin suomalaisen rouvan kanssa tehoisku Chicago Premium outlettiin ja mukaan tarttui kaikkea kivaa. Mutta tarpeellista! Hehee... Nyt kun keli on toisinaan ollut jo kivan keväinen, olen voinut jo tällä viikolla ulkoiluttaa uusia ihania tennareitani. Yli puolen vuoden harkinnan jälkeen päätin moiset ostaa punaisten kesäversioiden kaveriksi (jotka on muuten ihan superkevyet!).


Samalla otin käyttöön kevät-syksytakin (josta repsotti melkein jokainen nappi).


Sisareni on ollut viettämässä lomaa auringossa ja lämpimässä (epistä!) ja on tullut läheteltyä viestejä koskien mm. tuliasia (ne on aina kivoja!). Jännityksellä odottelen minkä väriset läpökkäät sieltä oikein lähtee mukaan. Viestittelyyn viitaten edelleenkään en halua luopua suomalaisesta puhelinliittymästäni. Onneksi kuukausimaksu on aika minimaalisen pieni, joten konkurssia en sen vuoksi tule tekemään. Ja jostain syystä Usan liittymäni ei suostu vastaanottamaan viestejä ulkomaisista numeroista. Joten viestittely sisareni kanssa hoitui vanhan puhelimen avulla.

Mikä pieni näyttö!
Mutta sisältää tunteja erittäin hyvää musiikkia.
 
Tällä viikolla suomalainen liittymäni joutui jälleen suoramarkkinoinnin kohteeksi. Rasittavaa. Alkujaanhan homma lähti siitä, että vaihdoin liittymäni sillä hetkellä (n. vuosi sitten) halvimpaan mahdolliseen. Mutta liittymän myyjä sitten jätti mainitsematta, että halvimman liittymän kirouksena on suoramarkkinointi puhelinoperaattorin yhteistyökumppaneilta. Voi elämä. Kitkuttelin siihen saakka, kunnes pystyin vaihtamaan liittymätyyppiä ja kävin naputtelemassa kaikkialle taas suoramarkkinointikiellon. Ja silti joku sieltä vielä rimpauttelee! Ärh.

Viikonloppua ajatellen toiveena olisi, että keli sallisi jousiampumaradalla käymisen. M:lla varsinkin polttelee sinne pääsy, sillä sen eilinen reissu jousiammuntaliikkeeseen taisi aiheuttaa sen, että meillä on onnellinen uuden jousen omistaja. Ja oikeastaan syy, miksi M:n piti sinne mennä oli se, että M kikkaili jotain mun jousella, minkä johdosta siitä pomppasi jänne paikoiltaan ja sen piti viedä jousi sinne liikkeeseen elvytettäväksi.

 
Hei, ai niin! Sain SAS:n asiakaspalvelusta sähköpostia ja tulevat korvaamaan kaikki kulut, mitä matkalaukun myöhästyminen (vai eksyminen?) aiheutti. Eläköön!
 
Hyvää alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Tuo, ettei tekstarit mene läpi, on tosi ärsyttävä ongelma. Mä olen ratkaissut sen asentamalla itselleni ja asennuttamalla läheisimmilleni WhatsAppin. Se on app, joka lähettää "tekstarit" netin kautta ja integroituu muuten puhelimeen tosi hyvin. Eli pitää olla nettiyhteys (esim 3G). Androidilla eka vuosi ilmainen, iphonella maksoi jotain hiluja.

    Onneksi olkoon SAS-säädön lopputuloksesta. Kuulema aina ei ole noin helppoa, eli iloinen on syytä olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, kiitti vinkistä. Jotain ko. appista olenkin kuullut, mutta en ole asiaan sen enempää perehtynyt. Täytyypä tutustua.

      No joo, lopulta asia hoitui suht vaivattomasti. Vaikka useamman yhteydenoton se vaati, sekä ennen laukun tuloa että sen jälkeen. Ja aika tarkkaan tivasin lentoyhtiöltä jo etukäteen, että mistä ne korvaa mitäkin. Sillä laukussa oli mm. mun hiihtokamppeet ja se vähän otti pannuun. Mutta hyvä näin.

      Poista
  2. Anonyymi3/18/2013

    Ooh, mitkä tennarit!
    t,Äm D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi3/24/2013

    Tennarithan pitää olla ja juuri tuollaiset! T.M&R

    VastaaPoista