keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Florida (kuvin ja vähin sanoin)

Tammikuussa varattiin pidennetty viikonloppureissu Floridaan siinä toivossa, että päästäisiin aurinkoon ja lämpöön. Sekä tietty tsekkaamaan yksi osavaltio lisää. No, kun on kyse tämän Tiimin reissusta, niin ei ole ensimmäinen kerta, kun sää ei ole meidän puolella (ollaan oltu mm. kylmässä ja sateisessa Pariisissa sillä aikaa, kun Suomessa oli aurinkoista ja helteistä). Koko viikonlopuksi Miamin alueelle luvattiin viileämpää kuin edellisillä viikoilla sekä sateista. Great. Lähtöpäivänä käytiin vielä seuraavanlaista keskustelua puhelimitse:


M:lla on siis taipumusta ottaa ylimääräistä stressiä säästä.

Lopulta onneksi vain yksi päivä oli vähän sateisempi ja sinä päivänä ajeltiin useampi sata mailia Key Westiin vievää tietä numero yksi.  Ja bongailtiin matkalla erilaisia lintuja.


Alkujaan lähdettiin hotellilta ihan hitusen turhan myöhään liikkeelle, joten ihan Key Westiin asti ei ajeltu, mutta aika pitkälle silti. Ja olihan se täysin erilaista kuin kotona Chicago Landissa. Ei täällä varoitella tietä ylittävistä krokotiileistä. Kohdalle tosin ei osunut yhtään tien ylittäjää. Höh.









 
 
Mainoksessa oli jotain tuttua...
 

Päivän teemana oli 80-luvun hitit, joita kuunneltiin koko päivä. Wuhuu!
Ja ilman mainoksia, kiitos satelliittiradion.
 
 
 Fort Lauderdalessa onneksi oli hieman aurinkoisempaa.
 

 
 
Hotelli sijaitsi Hallandale Beachilla, joten sielläkin tuli pyörittyä. Sunnuntaina vielä ennen kuin palautettiin auto Miamin lentokentälle, ajeltiin tsekkaamaan aurinkoinen Miami Beach. Vaikka ihan ei nyt kohdalle rantakelit osuneet, niin oli se silti mukava saada maistiainen kesästä. Varsinkin kun eilisen ja viime yön aikana Chicagon alueelle saatiin vielä hitusen (n. 8-10 tuumaa) lunta...
 
 
 
p.s. Unohdin muuten siskolta joululahjaksi saadut villasukat hotelliin. Perskutarallaa!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/09/2013

    Jostain syystä mulla on sellainen mielikuva, ETTEI ne olleet ainoat villasukat, jotka sä olet unohtanut...
    Mutta ei kai tässä auta muu, kun pistää puikot heilumaan :D (Sitten, kun ollaan kotiuduttu täältä AURINKOISESTA Thaimaasta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistat VÄÄRIN. Olet tainnut ihan itse unohtaa villasukkasi Utrechtiin hotelliin. Terkut takaisin täältä sateen keskeltä. Sulaapahan ainakin lumet, jos ei muuta positiivista...

      Poista