perjantai 31. elokuuta 2012

Laskeutuminen viikonloppuun

Kävin tässä yksi päivä läheisessä kukkakaupassa katselemassa olisko siellä jotan kivaa viherkasvia. Eipä meillä Suomessa ollessakaan pahemmin viherkasveja ollut. Muutama sellainen idioottivarma viherkasvi oli, koska en koskaan niitä muistanut oikein hoitaa. Tosin yhden idioottivarman sain kuolemaan. En kyllä tajua, että miten se kävi... Mutta halusin vähän jotain vihreää sisälle, joten päädyin ostamaan laventelin. Aika kiva.




Viime viikolla (kait se oli viime viikolla?) ostamani krysanteemit alkoivat pikkuhiljaa jo nuupahtamaan, joten nappasin kaupasta mukaani uuden kimpun. Viimeksi ei ollut valkoisia, mutta nyt oli. Nekin on aika kivoja.






Ihan hirveästi ei ole tullut mitään paikallisia herkkuja syötyä (ja hei, limsan juonti on jäänyt ihan kokonaan!), paitsi Key Lime Pie on ollut sellainen mitä on maisteltu. Ja hyvää on. Nyt repäisin ja ostin kaupasta pikkuleipiä! Näissä kekseissä on tummaa suklaata (sehän on todistetusti terveellistä) ja mantelia (manteli päivässä pitää dementian loitolla). Voin kertoa, että hyviä on.




Pikkuleipiä ostin oikeastaan myös siksi, että lauantaina saadaan ensimmäiset vieraat Suomesta! Suomesta lähtiessäni sain ystäviltä kuvassa olevan rasian, jossa on jokaisesta ystävästä kuva (todella hyvä ja hauska idea!). Ja huomenna näen yhden kuvissa olevista ihan oikeasti. Oi kun mukavaa!




Mukavaa viikonloppua kaikille! Me täällä aletaan odottamaan vieraita saapuvaksi. 

1 kommentti:

  1. Anonyymi9/08/2012

    Vieraat kiittää! Ihana loma ja pikkuleivät todellakin olivat hyviä! <3 e

    VastaaPoista