maanantai 10. syyskuuta 2012

Sanna's Travel Bureau in action

Tässä on ollut reilu viikon tauko kirjoittelussa, kun luonamme oli vieraita Suomesta. Viikko meni niin nopeasti, mutta silti ehdittiin tehdä vähän yhtä ja toista. Lauantaina heti vietiin jet lagista kärsivät vieraamme läheiseen meksikolaiseen ravintolaan syömään hyvää ruokaa ja nauttimaan (vahvaa) margaritaa. Maanantaina täällä oli Labor Day (virallinen vapaapäivä), joten sunnuntaina suunnattiin illaksi downtowniin viettämään iltaa. Viikolla shoppailtiin outletissa ja Westfieldissä sekä vietettiin päivä Chicagossa, jossa suunnistettiin onnistuneesti ilman karttaa. Tosin muutama kerran ihan hitusen vain kurkattiin puhelimesta tarkka sijainti ja seuraava kiintopiste. Itse en todellakaan vielä luota taitoihini suunnistaa kaupungissa, joka tuli myös todistettua... Sattumalta löydettiin muutama nähtävyyskin.


Turistikierros aloitettiin tietysti Willis Towerin Skydeckistä. Harmillisesti oli hieman pilvistä juuri silloin, kun pääsimme kaupungin ylle.


Pilvinen Chicago

Itse kävin Skydeckissä ensimmäisen kerran pääsiäisenä, kun oltiin täällä etsimässä uutta asuntoa. Silloin en todallakaan uskaltanut katsoa alas. Se läpinäkyvä hökötys siellä ei-minkään-päällä on vain NIIN järjenvastaista. Mutta nyt, nyt uskalsin muutaman kerran vilkaista alas. Ainakin sen verran, että sain kuvan otettua.



Minä ja ystäväni E järjesvastaisella kielekkeellä kerroksessa 103
(kuva-arvoituksena voi pohtia kumpi on kumpi)


Sitten seuraamme liittyi myös ystäväni E:n mies T
(tämä nyt on jo vähän helpompi kuva-arvoitus)

Pilvenpiirtäjien keskeltä suuntasimme Lake Michganin rantaan ja kävelimme Navy Pieriin. Sieltä suunnistimme (muutaman oluen jälkeen) takaisin keskelle kaupunkia. Päivä oli erittäin lämmin ja kostea. Illalla iholla oli havaittavissa rajat aurinkolaseista, paidasta, shortseista ja kengistä. Edelleenkään en ole oppinut muistamaan asiaa aurinkorasva.







"The Bean" Chicagon Millenium Parkissa 


Teos on alkuperäiseltä nimeltään Cloud Gate ja sen on tehnyt (ruostumattomasta teräksestä) Brittiläinen taiteilija Anish Kapoor.



Viikon ehkä suuritöisin homma oli, kun E:n kanssa nypittiin koiruuden turkki siistiksi. Mutta kylläpä nyt koiruus on nättinä, niin nättinä. Korvat näköjään tosin vielä kaipaavat vielä vähän viimeistelyä.






Tänään oli paluu arkeen, joka toi tullessaan mm. ongelmat nettiyhteyden kanssa ja jonottamiset asiakaspalveuun. Jihuu. Tästä lisää myöhemmin, nyt ei ehkä verenpaine kestä asian kertomista. Meinasi hermo mennä. Mutta hyvää alkanutta viikkoa! Palataan asiaan...

1 kommentti:

  1. Anonyymi9/10/2012

    Kerrassaan inaha viikko! Ja kuva-arvoitukset ratkaistu! ;D
    <3 e

    VastaaPoista