perjantai 28. syyskuuta 2012

Pientä sisustelua

No niin, otetaanpas uusi yritys tähän juttuun. Aamulla kävin heittään lenkin samalla virkistysalueella kuin eilen. Tosin nyt jätin koiran kotiin, en ottanut sitä jarrumieheksi. Se kun on välillä vähän, no, laiska. Ei ole ollut yksi tai kaksi kertaa, kun ollaan lähdetty lenkille, menty jonkun matkaa ja sitten olen kiikuttanut koiran kotiin (joka on siis sitä ennen jo ollut vähän siihen tyyliin, että hohhoijaa ei mua kiinnosta) ja olen lähtenyt yksin jatkamaan lenkkiä. Mutta sitten kun The Mäyräkoira on oikealla tuulella (ja ei sada tai ole muuten kökkö keli), niin se jaksaa tosi hienosti kipittää vieressä, kun juoksen.

Kodissa alkaa olemaan palaset kohdallaan, mutta joitain pieniä juttuja on tässä tullut vielä mieleen, mitkä voisi olla kivoja. Viikolla kävin yllättäen taas Ikeassa, mistä tarttui mukaan parit pöytälamput sekä hieno vihreä potta. Ensi kuussa meille tulee vieraaksi ihana, kohta 2-vuotias, pikkutypykkä vanhempiensa kanssa, joten pitihän sitä potta toiselle hommata. Ja sitten löysin uuden viherkasvin, joka maksoi alle 3$. Että ei haittaa, vaikka se nyt ei sitten menestyisikään.



Uudelle viherkasville ei oikein meinannut löytyä mitään kivaa paikkaa, 
joten törkkäsin sen nyt lampun kaveriksi.



Tällä viikolla vihdoin löysin peilin meidän tulitikkuaskin kokoiseen eteiseen. Sinne ei oikein voi kokovartalopeiliä laittaa, kun autotalliin menevä ovi aukeaa ainoalle tyhjälle seinälle (ja itseasiassa ulko-ovikin aukeaa sisään päin, ahdasta siis on). Mä olen aika varma, että jossain vaiheessa kuitenkin peili menisi rikki. Joten hankin kenkälipaston yläpuolelle pienen peilin, koska jotenkin se tila vaati jotain.


Koska eteinen on aika ahdas, joku ratkaisu takkien säilytykselle tulisi keksiä. Naulakkoon mahtuu muutama takki, mutta jos eteisessä kaksikin aikuista alkaa takkeja pukemaan, on siellä aika tungos. Tällä hetkellä takin/ takkien säilytys (ainakin omalta osaltani) on ratkaistu näin:


Takki siis roikkuu portaikossa olevalla kaiteella. Tähän on keksittävä joku ratkaisu! 

Löysin kivan sisustusliikkeen (Pier 1 Imports), jossa oli kaikkea kivaa näin skandinaaviseenkin makuun. Ja siellä hittolainen oli sellainen hyllykin, mitä kuumeisesti etsin ennen kuin päädyin hankkimaan hyllyn Ikeasta. Argh. Ensi kuussa vietettävä Halloween on jo kaupoissa näkynyt jonkin aikaa. Tuolta kaupasta löysin kivan pienen lyhdyn, jolle ehkä saatan vielä käydä hakemassa kaverin.



Hei, voitteko muuten uskoa, yhteen tavarataloon oli tullut jo joulukoristeita myyntiin! No tietty, kohtahan alkaa jo lokakuu... Ehkä hieman aikaista mun mielestä. Nyt täytyy lähteä koiran kanssa ulkoilemaan ja sitten alkaakin jo hämärtymään, joten voi laittaa tuikut tuleen!


ps. M tulee huomenna kotiin, jee!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10/08/2012

    Meillekin tuli jo ensimmäinen jouluaiheinen lelukuvasto...jotain rajaa! Varmaan alkaa ens viikolla soimaan Prismassa joululaulut ;)
    T. V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukoristeita on tullut viime viikon aikana vain lisää ja lisää... Mä vielä haluan tätä syksy-fiilistä, ei joulua ihan vielä, pliis.

      Poista