keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Aika aikaansaamatonta

Jaahas, olin aloittanut jutun maanantaina ja siihen se oli sitten jäänytkin. Aikaansaamattomuuden huipentuma, taas. Johonkin tää alkuviikko on taas(!) mennyt, sillä nyt on jo keskiviikkoilta. Uskomatonta... Okei, no olen mä ulkoillut koiran kanssa ja muutenkin harrastanut liikuntaa. Että en mä ihan paikoillani ole ollut....

Viime viikonlopusta vielä sen verran, että lauantai-iltana satoi alijäähtynyttä vettä ja yöllä oli ihan kunnolla pakkasta, joten sunnuntaina ulkona oli kaikki (kirjaimellisesti) ihan jäässä. Autokin oli saanut hienon jääkuorrutteen ja siinä vaiheessa, kun olin sillä lähdössä liikenteeseen, tuli ikävä toista autotallia (meillä on siis poikkeuksellisesti vain YKSI autotalli ja se on varattu M:n rakkaalle bemsulle). Joten ei muuta kuin hiippailin pihalle käynnistämään auton ja takaisin sisälle vaihtamaan urheilukamppeet päälle. Ja sitten vaan odottelemaan, että jää alkaisi sulaa. Siis ihan järkkyä oli pitää autoa pihassa tyhjäkäynnillä (tätä tosin naapurit tekee aina kylminä aamuina), mutta oli pakko, jää oli niin kovassa. Muutenkin kirpaisee aina käynnistää ihan kylmä auto, kun siinä ei ole lohkolämmitintä. Saatikka penkinlämmittimiä, kääks! Mutta puolentunnin odotus ja jään skrabaaminen palkittiin ja sain jään ikkunoista irti.




Maanantaina onneksi oli aurinkoinen päivä ja aurinko jopa lämmitti, joten loppu jääkerros autosta onneksi suli auringossa. Muuten viikolla on ollut öisin sen verran kylmää, että kotoisasti aamuisin on saanut raaputella auton laseja jäästä.

Sen verran sain alkuviikosta aikaan, että pyörähdin parissa kivassa sisutusliikkeessä. Mukaan tarttui Jälkeläisen huoneeseen sängylle uudet tyynyt sekä vähän kynttiläjuttuja.

 
Eräs karvapallohan oli heti tilaisuuden tullen testaamassa, miltä uudet tyynyt tuntuu.
Nuhtelun jälkeen painelikin omaan koppiinsa koisaamaan....



Mulla alkoi viime viikolla englannin opetus ja ensi viikolla on tiedossa kahtena päivänä opetusta. Tiistaille pitäisi tehdä aine, josta opettaja katsoo, millä tasolla kirjallinen englanti on. Se siis pitää vielä saada aikaan tällä viikolla.

Viime viikosta lähtien on ahdistanut aikaansaamattomuus vapaaehtoistyön suhteen. Tänään ryhdistäydyin ja otin perjantaille vuoron. Aloitan nyt siis ryhtiliikkeen viikonloppua kohden!


p.s. Tällä viikolla on hermot mennyt tekniikkaan ehkä noin 100 kertaa. Kaikki on temppuillut kaukosäätimestä lähtien. Jippii. Ja viestiä on lähtenyt työmatkalla olevalle M:lle... Onneksi tulee huomenna jo kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti