torstai 10. tammikuuta 2013

Valtakunnassa kaikki hyvin

Nyt kun joululoman tapahtumat on käsitelty, voin taas siirtyä tarinoimaan tapahtumista täällä. Ollaan oltu kohta viikko kotona ja jotenkin aika on taas hujahtanut. Tai itseasiassa mä olen ollut sen viikon kotona, M lähti heti tiistaina parin päivän työmatkalle.

Paluulento oli ajallaan ja tehtiin varmaan pohja-aika välillä lentokoneesta kotiin. Ei meinaan mennyt kuin noin 1,5 tuntia ja oltiin kotona! Maahantulossa ei ollut jonoa juuri ollenkaan (ihme kyllä), joten päästiin aika nopeasti siitä läpi. Ja kerta kun oltiin ajoissa kotona, käytiin vielä samana iltana hakemassa Koiruli kotiin! Koirulin amerikkalainen joululoma oli mennyt vallan hyvin ja hoito oli ollut kyllä ensiluokkaisen hyvää.

 
Yritin ottaa kuvia joululahjaksi saamistani villasukista, mutta pieni karvainen ystäväni halusi myös osallistua kuvaamiseen. Olemalla aina kameran edessä.
 
 
Torstaina postilaatikossa odottikin yllätys, kun loman ajaksi keskeytetty posti olikin tuotu laatikkoon. Olin laittanut, että haen postit pääpostista, mutta joku ystävällinen olikin päättänyt tuoda ne meidän laatikkoon.
 

 
Olin siis valinnut vaihtoehdon B, mutta posti tulikin vaihtoehdolla A
 
 
Lauantaina saatiin extempore-vieras! M:n kaveri oli tullut Indianan Indianapolikseen työmatkalle ja samalla reissulla tuli käymään myös meillä. Olipa kiva yllätys. Lauantaina myös satoi lunta ja maa oli valkoinen, mutta sunnuntaiaamuna oli taas nurmikko näkyvissä.
 


Eräs Koiruli oli heti terassilla tassuttelemassa

 
Perjantaiaamuna läheiseltä ulkoilualueelta otettu kuva.
Oli aika hitsin kylmä ja tuulinen aamu.
 
Suomessa alkoi lauantai-iltana Putous ja se oli jo sunnuntaina katsottavissa katsomo.fi:stä. Ajateltiin, että katsotaan se vielä porukalla ennen kuin M:n kaverin oli lähdettävä ajelemaan takaisin Indianapolikseen. Eikä tarvittu kuin kolme eri vempelettä, että saatiin ohjelma katsottua loppuun. Ensimmäinen yritys oli iPadilla, joka ei jostain syystä toiminut kunnolla. Toinen yritys oli mun koneella, joka sekään ei jostain syystä suostunut pelittämään. Kolmas yritys oli M:n kaverin koneella, jonka avulla päästiin jatkamaan ohjelman katselua. Kunnes siitä lopppui akku. Onneksi se oli helposti korjattavissa oleva asia ja vihdoin saatiin katsottua ohjelma loppuun. Täytyy sanoa muutamien sketsihahmojen olleen aika tosi hyviä, mutta puolikaimani Sanna-Raipe Helminen on mun suosikki. Hahaa, ihan paras!
 
Sunnuntaina suunnattiin vielä M:n kanssa elokuviin katsomaan Django Unchained. Sanoisin, että oli ihan perus Tarantinoa. Toimi. Tässä lähellä on aika iso elokuvateatteri ja ollaan siellä joitakin kertoja käyty. Liput on 8$ per nenä, eli ei kovin paha. Tällä kertaa otettiin "pieni" limsa, joka sekin oli varmaan yli 0,5 litraa.
 
 
 
 
 
 
Valtakunnassa kaikki siis hyvin ja arki rullaa taas. Viikonloppua kohden.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti