tiistai 26. kesäkuuta 2012

Näpertelyä

Uusi viikko taas alkoi. Viikonloppuna Suomessahan vietettiin juhannusta ja me täällä vietettiin M:n syntymäpäivää. Viime torstaina käytiin hommaamassa grilli (jee!) ja ajateltiin, että grillataan jo torstai-iltana. Trööt! Väärä vastaus! Grillin kokoaminen ei ollutkaan ihan NIIN nopsa ja näppärä homma. Muutama kuva puhukoon puolestaan.




Perjantai-iltana grilli oli kasassa ja sitten grillaamaan! Kävin kaupasta ostamassa muutaman sipulin ja niin, eihän niitä tosiaan tarvinut ostaa kuin pari. Ne riittääkin vähäksi aikaa... (kuvassa siis ihan normikokoinen juomalasi, toim.huom.)



Ollaan jo jonkun aikaa myös etsitty sopivia yöpöytiä ja mistään ei oikein ole löytynyt sellaisia mitä halutaan. No eikun taas viimeinen kortti käyttöön ja Ikeaan (hittolainen). Sieltä nyt toki oli tarkoitus hommata esimerkiksi yölamput, sillä niihin ei viitsi ihan hirveästi satsata, koska ne ei sitten aikanaan tule käymään Suomen verkkovirtaan. Lamput löytyi ja myös ne yöpöydät. Yöpöytien kokoaminen jäi vastuulleni ja sen kokoamisprojektin jälkeen voin ihan näin julkisesti sanoa, että ne oli sitten viimeiset Ikean huonekalut, mitä kokosin. Siihen meni kaksi päivää ja hermot. Sekä yksi tikku sormeen, joka jäi sinne ja on nyt tulehtunut. How nice. Perjantai-iltana heitin aivan totaalisesti pyyhkeen kehään ja tulos näytti tältä:


Toinen yöpöydistä oli vielä pahvilaatikossa tässä vaiheessa... (Lauantaina tosin ei luonto enää antanut periksi ja perskutarallaa kokosin ne samperin pöydät!!)
Grillailuiden jälkeen lähdettiin käymään lähipubissa, jossa lepuutin hermojani muutamalla margaritalla.



Vaikka yöpöytien kokoaminen osoittautuikin hieman haasteelliseksi, sain kuitenkin varsin onnistuneesti vaihdettua uudet kattolamput keittiöön. Ensin piti jälleen opetella, että miten sitä juttua käytetään, millä ne lamput vaihdetaan. Asunnon katto nousee viistosti ylös, joten osa lampuista on aika korkealla. Mutta sellaisella imukuppikepillä (tai mikä se nyt sitten onkaan nimeltään?) ne saa näppärästi vaihdettua.



Lauantaina meille tuli telkka! Vaikka ei muutenkaan tule ihan hirveästi televisiota katsottua, niin jokseenkin nyt alkaa olla paremmin kartalla tapahtumista. Aamutv:tä on kyllä ihan kiva seurailla sivusilmällä. Televisiosta mieleen tuli huonekalut, joita tässä kuumeisesti (ainakin minä!) odotellaan. Viime tiedon mukaan kontti on perjantaina saapunut Chicagoon tullattavaksi ja toivottavasti pian muuttofirma tuo sen tänne. Alkaa jo tämä kuuden viikko ilman huonekaluja tökkimään...


Sunnuntaina käytiin ajelemassa "maaseudulla". Kuva tosin ei ole sieltä, vaan moottoritieltä matkalla sinne suunnalle.






1 kommentti:

  1. Anonyymi6/26/2012

    En malta odottaa että pääsen maistelemaan tuommoista tuopillista Margaritaa... mmmm.
    <3 e

    VastaaPoista