perjantai 8. kesäkuuta 2012

Perjantaihöpinät

Eilen tuli meidän sänky, eläköön!! Kylläpä oli IHANAA nukkua viime yö kunnon sängyssä, kun viikon verran koisattiin ilmapatjalla. Sänky on hieman korkeampi kuin mihin on tottunut. Istuessani sängyn laidalla, ei jalat osu lattiaan. Vai onko se sittenkin omasta pituudesta kiinni...? Mutta on se vaan niin ihana sänky. Sänkyyn tuli kaupanpäälle kotiinkuljetus ja miehet vielä kokosivat sängyn pohjan ja laittoivat patjat paikoilleen. Palvelu oli varsin hyvää. M alkoi vielä illalla väkertämään sängynpäätyä kiinni (joka siis piti ostaa erikseen, jos moisen halusi), vaikka itse olisin jo mielelläni köllähtänyt sänkyyn pötköttelemään.


Eilen postissa tuli molemmille sosiaaliturvanumerot. Loistavaa. Virastosta arveltiin niiden tulon kestävän parisen viikkoa, mutta ne tulikin viikossa. Nyt voidaan anoa paikalliset ajokortit ja  pankkiasiointikin alkaa rullamaan. Tässähän alkaa kohta olla kaikki fasiliteetit kohdallaan. Yhtenä päivänä löytyi lähistöltä Crate and Barrelin outlet, jossa oli metritavarana Marimekon kankaita. Hinta oli ihan kohdallaan, joten taidankin käydä joku päivä sieltä hakemassa vähän uusia verhokankaita... (siis en todellakaan ole  mikään käsityöihminen, mutta Ikeasta saatavalla liimanauhalla saa ihmeitä aikaan) Tänään näppäränä tyttönä ruuvailin makuuhuoneen verhotangon jo paikoilleen odottamaan uusia verhoja.


Tänään on muuten syntymäpäiväni. Täytän 31-vuotta. Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi Eppu Nuotion Koston e-kirjana. Ajattelin seuraavaksi lukea kyseisen sarjan kirjat. Kirjan lataaminen ei onnistunut ihan ongelmitta (typerä iPad ja soitto M:lle töihin), mutta omalle kannettavalle sen sain ladattua. Aamulla ajatuksena oli terassilla loikoa ja lukea, mutta tänään on ollut aika kuuma päivä ja uv-indeksi on ollut 9, joten eipä sitä ole viitsinyt kovin pitkiä aikoja auringossa oleilla. Iltapäivällä, kun aurinko ei enää niin porottanut terdelle, oli siinä varsin mukavaa lueskella.
Tänään tuli mieleen toissavuoden syntymäpäivä. Sisareni oli järjestänyt (ystäväni E:n avulla) yllätykseksi autollisen ystäviäni Lahteen, jossa oli yllätysohjelmaa. Itse olin koko ajan siinä uskossa, että tapaan sisareni Lahdessa ja hämmästys olikin suuren suuri, kun näinkin ystäväni siellä! Meille oli järjestetty värianalyysi (ynnä meikkijuttuja ja sen sellaista) ja sen jälkeen mentiin porukalla syömään. Se oli hauskaa se! Täytyy toki mainita myös, että viime vuonna pääsin syntymäpäivälahjana Pariisiin, M:n kanssa tietty. Tänä vuonna olen nyt täällä ja ehkä mennään jonnekin syömään tai tehdään ruokaa kotona. Pari edellistä syntymäpäivää on ollut jotain niin hienoa, että nyt ei tarvitse mitään sen kummempaa. Eikös tässä ole jo ihan ihmeellisyyttä kerrakseen.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/09/2012

    Onni on oma sänky <3 e

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/10/2012

    Se ihana sisko, joka järjesti syntymäpäiväyllätyksen, on myös lukenut tuon Eppu Nuotion Pii Marin-sarjan ja voi suositella! ;)

    VastaaPoista