perjantai 19. lokakuuta 2012

Hömppää

Koska M oli tällä viikolla (taas) työmatkalla, oli mulla hyvää aikaa käydä kaikissa kauneusjutuissa. Hehee. Tiistaina kävin siistimässä kulmat ja kerta kun olin jo ostoskeskuksessa, kävin samalla vähän ostamassa uusia ihonhoitotuotteita + meikkejä. Täytyy tunnustaa, että yleisestä painostuksesta johtuen ostin itselleni silmänympärysvoiteen. Nyt on niin moni sanonut, että "tossa iässä pitää jo alkaa käyttäämään!". No okei okei, sellainen on nyt hankittuna. Ostin useamman Cliniquen tuotteen, joten sain sellaisen pikkusetin kaikkea sälää. Setissä oli itseasiassa aika kivan värisiä luomivärejä 2 kpl, kiva poskipuna ja värillinen huulivoide. Kerrankin osui jotain sellaista, mitä oikeasti tulee käytettyä. Yleensä noi pikkusettien näytteet jää pyörimään jonnekin kaapin perukoille.

Keskiviikkona kokeilin jotain aivan uutta. Kävin nimittäin kasvojen mikrohionnassa. Tällä viikolla yhdessä kauneushoitolassa hoidon sain 125$:n sijaan 50$:lla, joten päätin kokeilla, miten oma ihoni moiseen reagoi. Ja toinen motiivi oli ihana kumppanini Aikuisiän Akne, joka on jättänyt muutaman tumman arven. Mikrohionnan avulla on mahdollista vaalentaa arpia (tai jopa poistaa kokonaan), mutta se toki vaatii useamman hoitokerran. Hoidon jälkeen iho oli KÄSITTÄMÄTTÖMÄN heleä! Ja niin niin pehmeä.Voin sanoa, että aikoihin ei ole iho näyttänyt niin hyvältä ILMAN meikkiä. Tosin silti en ole vakuuttunut siitä, haluanko laittaa niin paljon rahaa ulkonäkööni (mun tapauksessa tarvittaisiin ainakin 6 hoitokertaa, kääks). Eroa olen huomannut jo ihan sillä, että hoidan ihoani/ aknea vitamineilla ja lisäravinteilla. Sekä ruokavaliolla (jonka suhteen tulee toisinaan hieman repsahduksia...).

Perjantaina suuntasin parturiin vähän siistimään leikkausta, jota tosin yritän kasvatella johonkin suuntaan. Katsotaan mitä siitä tulee ja kuinka kauan riittää kärsivällisyyttä kasvatella. Mutta, perjantaisessa käynnissä erikoista oli se, että otin piiiitkästä aikaa jotain väriä päähäni. Otin vaalean ja tumman ruskeita raitoja ja aika kivasti piristi ilmettä. Tai kuten M asian ilmaisi "piristihän se sun maantienvärisiä hiuksia". Ensinnäkin, mun oma hiusten väri ei ole "maantienvärinen" ja toiseksi siinä vaiheessa M sai kyllä sellaisen katseen. Hehee.

 Huomenna saadaan taas vieraita Suomesta! Ihana pikku-typykkä saapuu vanhempiensa kanssa. Mutta nyt täytyy lähteä ottamaan perjantai-illan dinneri uunista ennen  kuin se kärähtää... Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti