torstai 4. lokakuuta 2012

Huu, jännitystä elämään

Olen joskus aiemminkin päivitellyt sitä, kuinka korkealla muutamat kattospotit oikein sijaitsee. Ja päivittelen asiaa vielä vaan uudelleen. Tällä viikolla posahti yksi lamppu keittiön katosta. Joskus aikaisemmin joku kysyi multa, että millä vempeleellä vaihdan lampun, joten tässä selostusta, kuvien kera, operaatiosta Vaihda lamppu keittiön katosta.

Ensinnäkin, otetaan tuolta valkoisen oven takaa tämä jatkovarsihärpäke ja kierretään se sopivan pituiseksi. 


Lampunvaihtovempeleen päässä on iso imukuppi ja se koitetaan sorkkia kiinni 
palaneeseen lamppuun. 
Kas näin:


 Kun lamppu on kiinni imukupissa, ruuvataan varren avulla lamppu irti. Täsä kohtaa viimeksi meinasi tulla slaagi, sillä luulin, että lamppu on HYVIN kiinni imukupissa, mutta eipä ollutkaan. Keittöissä MELKEIN olisi ollut lasin sirpaleita, mutta näppärät sormeni sai lampun viime hetkellä kiinni. Huu, vähän jännitystä elämään.


Imukuppiin uusi lamppu tilalle ja tähtäilemään sitä paikoilleen. Imukupissa kiinni olevalla narulla imukuppi otetaan irti paikoillaan olevasta lampusta.


Ja valmista tuli. 



Löysin kaupasta söpöjä kurpitsoja mun hienosti kukkivan pallokrysanteemin kaveriksi. Tosin nämä oli piirakka-kurpitsoja, mutta haitanneeko tuo. Ne isommat ei ollu yhtä kivan oransseja. Ja nämä oli niin söpön kokoisia.


Lisäksi löysin vielä ihan pieniä kurpitsoja pöydälle koristeeksi.




Taidan alkaa sekoamaan tästä Halloween-huumasta... 

Tänään tapasin aamulenkillä niin mielenkiintoisen tyypin, että oksat pois. Mutta siitä lisää seuraavassa jutussa. Huu, taas jännitystä elämään... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti