tiistai 9. lokakuuta 2012

Voihan kökkönen

Viime yönä heräsin jossain vaiheessa siihen, että kurkku tuntui vähän karhealta. Aamulla olo oli kuitenkin suht ok ja pirteä, joten lähdin vähän hölkkäilemään ja otin koiran jarruksi mukaan (silloin vauhti pysyy suht rentona, tietty riippuen erään Mäykyn halukkuudesta kipitellä). Aamupäivällä se sitten iski. Tää KAAMEA nuha, aivastelu ja tukkoisuus. Voi typerääääää!! Ärsyttävintä tässä on ollut se, etten nyt ole ihan varma johtuuko tämä "flunssa" siitä, että viikonloppuna laitettiin lämmitys päälle ja huoneilma on nyt liian kuivaa VAI olenko mä vaan oikeasti tulossa kipeäksi (toisaalta olo välillä vähän vetämätön). Varmuuden vuoksi kävin kuitenkin hakemassa C-vitamiinia, jota nyt syön oikein urakalla. Täällä vitamiinien ja lisäravinteiden päivittäiset saantisuositukset on hieman eri luokkaa kuin Suomessa/ EU:ssa, joten riittää vähäisempi kapseleiden/ tablettien määrä. Nyt kyllä kaipaisin entisen yläasteen luokanvalvojan valmistamaa hunajaa, jonka avulla OIKEASTI olen ennaltaehkäissyt alkavia flunssia. Sitä kunnon tujaus teen sekaan, niin pysyi pöpöt kurissa.

Päivällä oli pakko käydä hoitamassa asioita, joten hain samalla reissulla hunajaa. Kotiin päästyä olo olikin aika raato. M:lla on tällä viikolla pitkiä päiviä töissä, joten mun hommaksi jäi vielä ulkoiluttaa koira. Ulkoa kun raahauduin takaisin sisälle, pääsin testaamaan kaupasta hakemaani Intialaista luomuhunajaa, jonka on keränneet perinteiset "mehiläismetsästäjät" (bee hunters), jotka kiipeää keräämään hunajan. Mun makuun ehkä hieman makeaa (joo, siis hunajahan on makeaa, mutta tää oli makeampaa), mutta toivottavasti toimii tämän mun olon karkoittajana. Tosin kaupassa yksi myyjä tiesi kertoa, että täältä jostain (tää kohta meni vähän ohi...) saa myös paikallista hunajaa. Ja sillä tämä henkilö oli saanut omat allergiaoireensa kuriin. Pitänee selvittää asiaa. Ja jos siis kyse onkin allergiasta... Hei mutta huomasin, että siellä mun suosimassa pikkukaupassa myydään Pandan lakritsia. Hauskaa.

Koira onkin näköjään jo pistänyt itsensä kerälle ja yöunille, joten taidan tehdä samoin. Tosin mä en taivu kerälle, mutta sänkyyn voisin mennä jo pötköttelemään. Ja jos vaikka pelaisi muutamat erät sanajahtia. Sitä on hyvä pelata tähän aikaan, pääsee helpommin kymmenen parhaan joukkoon. Ovelaa.

p.s. Joku varmaan on huomannut, että taas kerran olen joitain pieniä muutoksia tehnyt blogiin, mm. nimeen. Tänään vaan alkoi ärsyttämään se vanha nimi, joten tällä mennään. Ainakin jonkin aikaa. Katsotaan. Tämä vielä tulee muuttumaan...

p.p.s. Lisäys 10/10. Eilen illalla kaipasin vanhoja kunnon munkkitippoja (Carmolis) (joiden nimeen isäni vannoo taudissa kuin taudissa, terkkuja iskälle!) oloa helpottamaan ja olinkin varma, että pienen pullon toin mukanani. Mutta ei, ei löytynyt. Pahus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti