keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tätä ei ole aiemmin tapahtunut

Jaahas. Nyt on sattunut ja tapahtunut taas niin, että ei edes tiedä mistä aloittaisi kertomaan. Mutta aloitetaan nyt vaikka siitä, että sunnuntaina tsekailtiin verkkopankissa viikon menoja ja M alkoi ihmettelemään, että mihin olen viikonlopun aikana pistänyt yli 200$ haisemaan. Siis mitä?!? Mehän oltiin kotona KOKO viikonloppu. Asian ihmeelliseksi teki vielä se, että a) en ole koskaan edes tehnyt ostoksia ko. kaupassa ja b) ostokset oli tehty Indianassa. Voihan vitalis. Ei muuta kuin soittamaan pankkiin ja selvittämään asiaa sekä kuolettamaan kortti. Maanantaina kävin hakemassa uuden kortin ja pankki alkoi selvittämään asiaa. Keskiviikkona koko summa oli jo tilillä odottamassa. Arvoitukseksi taitaa jäädä, että miten kortin tiedot joutui hukkateille. Ja taas tuli aihetta viivata yksi asia yli Tätä ei ole aiemmin tapahtunut -listasta...

Sunnuntain suunniteltu aikataulu meni osittain uusiksi, kun tuli tämä kortti-asia ja sitten ei enää ehditty lähteä minnekään, kun piti seurata kuinka Felix Baumgartner tuli alas 39:stä kilometristä. Kun Felix onnellisesti pääsi maahan, lähdettiin käymään kuntosalilla. Salille päästyä tulikin sitten tornado-varoitus. Hitsiläinen, ja koira oli kotona. No, eipä sitä voinut oikein muuta tehdä kuin kuntoilla ja odottaa, että varoitus menee ohi. Ei siinä tuulessa ja sateessa voinut autoilemaankaan lähteä. Onneksi tällä(kin) kertaa päästiin pelkällä varoituksella ja kotona oli kaikki tallella.

Tiistaina surkeiden sattumusten sarja sai jatkoa. M oli lähdössä työmatkalle ja lähdin sitä viemään lentokentälle. Moottoritiellä järjettömän kokoinen rekan roiskeläppä lensi auton etuosaan ja pyyhkäisi mennessään maalia. No niin, mitäs muuta vielä? Sinänsä, onneksi tuli auton alaosaan ja vältyttiin peltilommoilta. Mutta täytyypä taas listasta viivata yksi asia yli... (mä nimittäin olen ollut vakuutusyhtiön näkökulmasta tuottoisa asiakas, sillä mun autolle ei ole koskaan sattunut mitään) (ja koputetaanpa puuta, kopkop...)


Auts

Nyt mennään keskiviikossa ja toivottavasti loppuviikko selvitään ilman mitään sen kummempia tapahtumia. Ulkona jyrisee ukkonen ja olen lähdössä hoitamaan asioita, joten pitäisiköhän varulta laittaa kumpparit jalkaan ja jättää sateenvarjo kotiin...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti