maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikonlopun viipotukset

Viikonloppuisin useasti viipotetaan päivät pitkät menemään ympäriinsä, kun M on vapaalla. Lauantaiaamuna suunnattiin aamupalalle viereisen kaupungin puolella sjaitsevaan aamupala- ja lounaspaikkaan. Se on yks mun suosikkipaikka. Se on aika todella perusamerikkalainen mesta sisustuksineen ja tarjoilijoineen, mutta jotenkin niin mukavan nuhjuisen kodikas. Ja ruoka, se on niin hyvää. Ja annokset (tietty) isoja. Ja hinnat kohdallaan. Lauantaina otin perussetin eli munakokkelia, pekonia, makkaraa ja pannukakkuja. Aijai! Oli kyllä sen verran tuhti satsi, ettei parane ihan joka viikkoiseksi tavaksi ottaa.

Aamupalan aiheuttamasta ähkystä selvittyä suunnattiin Premium Outlettiin vähän kiertelemään. Oli aika kivan kirpakka syksyinen keli. Kotimatka olikin sitten mielenkiintoinen. Olen joskus saattanut ihan pienesti (huomatkaa, sarkasmia) M:lle huomauttaa motarilla ylinopeutta ajamisesta. Noooo, lauantaina saatiinkin sitten ensikosketus paikalliseen virkavaltaan (Highway Patrol), kun M ajoi tutkaan hieman ylinopeutta. Siinä sitten kun odoteltiin, että poliisi tarkistaa tietoja, pohdittiin, että paljonko mahtaa napsahtaa. Mutta poliisipa oli tällä kertaa todella, todella kiltti ja M selvisi huomautuksella. Sanoinkin M:lle, että teippaan huomatuksen auton etupaneliin muistutukseksi. Hahaa.

Viikonloppuna alkoi olemaan jo sen verran kylmä, että piti laittaa tupaan lämmitys päälle! Kääks! Lauantaiaamuna oli havaittavissa jäätä auton katolla. Ja sunnuntaiaamuna piti heittää jo pipo päähän. Hrrr.... Päivisin aurinko onneksi vielä lämmittää kivasti, joten lämpötilatkin nousee aamusta.

Hybridi oli saanut jäätä pinnalleen.


Siis metsässä on vaan nyt niin kaunista. Koiran kanssa ulkoiltu ihan urakalla. Toivottavasti sen nenä ei nyrjähdä kaikesta siitä kuonottamisesta. HauHau.



Viikonlopun ruokakauppareissulla löytyi hauskoja pieniä kuivattuja ruisleipäsiä. Ja ne jopa maistui ihan ruisleivälle. Leipästen seuraksi oli pakko ostaa vähän brietä ja salamia. Valkkaria olikin jo kaapissa...



Tällä hetkellä illalla seitsemän aikaan on oikeastaan jo ihan pimeää. Äkkiä se syksy sitten tuli. Löysin lisää hauskoja pikku-kurpitsoja. Alkaa näitä kurpitsoja olemaan... Hohoo. Nyt tuikut tuleen ja teetä napaan!


p.s. Monet lämpimät ajatukset (mun palelevilta varpailta) on lähtenyt äiskälle huopatöppösistä ja siukulle villasukista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti